Als je erover denkt om met mij samen te gaan werken, wil je natuurlijk graag weten wie ik ben en waar ik voor sta. Is er een klik…? Maak op deze pagina kennis met mij. Te beginnen met mijn naam. KAREN – afgeleid van de Griekse naam Catharina – heeft de betekenis puur, zuiver. En is beschermheilige van de redenaars. Deze naam past al ruim 37 jaar bij mij – als persoon, maar ook als ondernemer.

PUUR
‘What you see is what you get’ is op mij van toepassing. Ik draai er niet omheen, ik werk op een open en eerlijke manier. Ik houd niet van complexe modellen, toeters en bellen. Ik ben Hollands nuchter en no nonsense. Niet alles hoeft ingewikkeld te zijn. Tot slot ga ik bij mijn eigen bedrijf, maar ook bij de bedrijven van mijn opdrachtgevers voor EIGENHEID. Daarmee onderscheid je je. Straal je. Val je positief op.

REDENAAR
Bij alles wat ik doe werk ik vanuit de inhoud. Gebakken lucht kan iedereen verkopen. Je verhaal naar buiten moet kloppen, op inhoud gebaseerd zijn. Om dit naar boven te krijgen, gebruik ik mijn kwaliteiten: oprecht aandacht hebben, goed luisteren, betrokken zijn en blijven. Ik leef me in en kruip in de huid van de ander. Daarbij ga ik op zoek naar de vraag achter de vraag. Daag ik uit. Verander ik waar nodig de opdracht. Altijd samen, maar wel overtuigend door inhoudelijke argumenten te gebruiken.

VAKVROUW
Een van de mooiste complimenten uit mijn tijd in het bedrijfsleven – van de CEO die mij in mijn nieuwe rol als Manager Corporate Marketing & Communications moest beoordelen: ‘Karen, ik zie je als een echte vakvrouw’. Twee universitaire studies (Bedrijfskunde en Bedrijfscommunicatie) en een Postdoctoraal (Strategische Marketing van Diensten) hebben daar uiteraard toe bijgedragen. Maar… je leert uiteindelijk uit de praktijk. Ruim 10 jaar in het bedrijfsleven hebben mij gevormd tot: bedrijfs(f)luisteraar, conceptdenker, sterk in strategie EN uitvoering.

ONDERNEMER
Enthousiast. Met passie. Altijd bezig. Creatief. Spontaan. Verbinder. Inspirator. Energiek. Motivator. Realistisch. Doorpakken. Op mij van toepassing. Ondernemend was ik vroeger al – altijd aan het initiëren en organiseren. Als ondernemer komt er nog veel meer bij kijken, die ervaring heb ik als eigenaresse van Theeschenkerij De Tuinkamer opgedaan. Dit deel ik graag met je, of je nou start met ondernemen of al gevierd ondernemer bent.

NOG MEER KAREN…
Lees hier meer over KAREN als paper lover, veelvraat, moeder, en nog veel meer…