PAPER LOVER
Een nieuw boek, o wat houd ik van de geur van papier. Van schrijven op een blanco vel. Schrijf jij nog weleens een kaart of beter nog, een brief naar iemand? I love it!

VEELVRAAT
Ik eet graag. En veel! Eten is mijn passie, mijn hobby. Diner voor twee samen met mijn man, met vrienden of met een grote groep aan lange tafels als er iets te vieren valt.

MOEDER
Mijn echte baan! Moeder van een bende van drie: Annejet (8), Olijfje (6) en Joppe (5). Ik ben een echt familiemens.

MYSTERY SHOPPER
Ik ben dienstverlener in hart en nieren. Nog een betekenis van KAREN – de naam is afgeleid van het Latijnse ‘care’: zorgen voor, bekommeren om. Ook dit zit van kleins af aan al in mij. Dienstverlening is tweerichtingsverkeer, het ontstaat vanaf het moment dat er interactie is. Om anderen scherp te houden en ook zelf te blijven leren, ben ik in mijn vrije tijd Mystery Shopper.

EN OOK…
Had ik maar meer tijd… dan pakte ik mijn saxofoon weer eens op, ging ik vaker skiën, zeilen, golfen en reizen.