KAREN VOOR ONDERNEMERS ben ik begonnen met als basisgedachte deze leuke quote uit Flow Magazine: ‘Doe wat je leuk vindt, met degenen die je leuk vindt, op een plek die je leuk vindt’. Op deze pagina lees je wat ik leuk vind om te DOEN en jou dus te bieden heb!

KAREN ADVISEERT
In de volle breedte van het marketing- en communicatie vakgebied adviseer ik ondernemers. Maar ook bij strategische vraagstukken over de visie en de missie van de onderneming, de strategische doelstellingen, de te kiezen branding en positionering, speel ik een rol als adviseur.

KAREN CREEERT
Met mij heb je niet alleen de prater, die van de zijlijn vertelt hoe je je business moet runnen. Als het om uitstraling gaat, lever ik ook concrete middelen op. Zoals een website, social media en print uitingen, een professionele presentatie op een beurs, een productlancering, openingsfeest of de inrichting van je horeca zaak of winkel.

KAREN DENKT MEE
Werk je alleen en heb je behoefte om te sparren met een gelijkgestemde? Heb je niet echt een vraag, zit alles al in je hoofd, maar wil je het graag nog eens met iemand bespreken? Iemand die er kritisch naar kijkt, en er tegelijkertijd constructief in staat? Die net als jij ook houdt van de vaart erin en zichtbaar resultaat. Dit ben ik ook voor jou!

KAREN BRENGT SAMEN
Mijn rol als verbinder wil ik bij KAREN VOOR ONDERNEMERS ook graag inzetten. Daarom organiseer ik voor verschillende type ondernemers bijeenkomsten. Ben je de dromer, die een eerste idee heeft maar niet weet of en hoe te beginnen met een eigen onderneming? Ik breng je samen met gelijkgestemden, laat jullie samenwerken, maar geef ook concrete tips vanuit mijn eigen ervaring. De eerste inspiratie meeting vond plaats op 10 juli. Op 30 oktober (2018) organiseerde ik de tweede en in maart (2019) vond de derde meeting plaats! Het programma van de avond wordt steeds breder. Er schuiven naast mensen met een ondernemersdroom en starters, nu ook steeds vaker ervaren ondernemers aan die graag geïnspireerd worden, met anderen van gedachten willen wisselen en uitgedaagd willen worden. Heb je de avonden tot nu toe steeds gemist? Je kunt me vast een mail sturen om je aan te melden voor een nieuwe avond. 

KAREN ONDERNEEMT
De vorm van ‘jij huurt mij in en betaalt mij na afloop van de opdracht’, is niet in steen gegoten. Ik sta ook open voor ‘een dienst voor een dienst’ of vormen van participatie in jouw onderneming. Tot slot kun je me ook inhuren voor een langer lopend project (ad interim).

PROJECTEN
Ik kan me voorstellen dat je nu graag wilt weten welke projecten ik gedaan heb. Lees er alles over!

DIENSTEN & TARIEVEN
Vaak reken ik een project prijs en verschilt deze per opdracht. Toch kan ik bepaalde diensten inclusief prijs voor je op een rij zetten. Nieuwsgierig naar wat ik dan echt concreet te bieden heb?… Ontdek het hier!