KAREN VOOR ONDERNEMERS ben ik begonnen met als basisgedachte deze leuke quote uit Flow Magazine: ‘Doe wat je leuk vindt, met degenen die je leuk vindt, op een plek die je leuk vindt’. Op deze pagina lees je waarom ik het leuk vind om met JOU te werken!

STARTERS
Droom je van zelfstandig ondernemen, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Vragen hierover krijg ik veel vanwege mijn eigen ervaring om die stap te zetten – vanuit loondienst naar het runnen van een theeschenkerij. Ook als je de stap al hebt gezet om je in te schrijven bij de KvK, komt er nog genoeg op je af. Waar je misschien nog niet allemaal even goed over nagedacht hebt. Of dat heb je wel, maar je wilt het marketing aspect uitbesteden en je in de opstart met de operatie (inkoop-verkoop, locatie, personeel, etc.) bezig houden.

In juli, oktober en maart organiseerde ik de inspiratie meeting IF YOU CAN DREAM IT YOU CAN DO IT. Een inspirerende avond met een diversiteit aan mensen om tafel. Sommigen met de droom om te ondernemen, anderen die net gestart zijn, maar ook ervaren ondernemers schuiven graag aan. Ervaringen worden gedeeld, maar er wordt ook concreet meegedacht en een opdracht gedaan om je eigen bedrijf nog scherper in kaart te brengen. Heb je de avond gemist? Je kunt vast je interesse tonen door me een mail te sturen en dan plan ik er wellicht weer een in. 

ERVAREN ONDERNEMERS
Ondernemers met geruime jaren ervaring in het ondernemen, komen vaak bij mij omdat ze een andere koers willen varen. ‘De business loopt goed, maar ik bedien iedereen, hoe krijg ik weer overzicht en focus?’. ‘Dit wil ik niet nog 10 jaar op dezelfde manier doen, hoe kan het anders’. ‘Ik wil groeien, maar op een manier waarbij ik me niet over de kop werk, hoe kan ik dat doen’.

DIENSTVERLENERS
Bij dienstverlening gebeurt er iets. Er ontstaat iets tussen de ondernemer en de klant zodra ze met elkaar in contact komen. Er is inhoud, er is interactie. Dit vind ik zo leuk aan zelf dienstverlener zijn, maar ik merk ook dat ik graag met dienstverlenende ondernemers samen werk. Vaak wordt marketing meteen gekoppeld aan producten, het liefst A-merken. Maar marketing bij diensten is wezenlijk anders en vaak complex. Daarom heb ik na mijn M&C studies een postdoc hierin gevolgd. Ik kan je helpen! Of je nou een horeca zaak, een winkel, een salon, een studio of atelier hebt. Of je als coach werkt of mindfulness cursussen geeft. Je wilt jezelf in de markt zetten, op een eigen en onderscheidende manier.

ANDEREN OVER KAREN
Natuurlijk kan ik zelf mooi vertellen over waarom ik iets voor jou kan betekenen. Maar liever hoor je dat van anderen.