Meestal lever ik mijn diensten op maat en kan ik niet vooraf een vast tarief communiceren. Dit omdat de vraag vaak verandert na het intakegesprek, en de diensten die ik lever erg verschillen per opdrachtgever. Ik heb de waardestrategie ‘Customer Intimacy’ hoog in het vaandel staan, dus voor mij staat de vraag van de opdrachtgever voorop en pas ik de dienst die ik lever, daarop aan. 

Nu ik ruim een jaar bezig ben met KAREN VOOR ONDERNEMERS, zie ik natuurlijk wel terugkerende vraagstukken en heb ik hier methodes op ontwikkeld die voor elke opdrachtgever toepasbaar zijn. Omdat ik graag transparant en eerlijk communiceer – op de KAREN manier – zet ik ze hier voor je op een rijtje. Het is een richtprijs (alles is exclusief 21% BTW), waar vanaf geweken wordt als de opdracht daarom vraagt qua complexiteit en de daarmee samenhangende tijdinvestering van mijn kant.

ONDERNEMINGSSTRATEGIE EN JAARPLAN 
Wat lever ik: in twee sessies van elk ongeveer 2u, interview ik jou als ondernemer en werken we samen een 1-pagina strategie en 1-pagina plan uit. Het 1-pagina plan werk ik vervolgens apart uit in een werkbaar en bij te sturen format.
Wat levert het jou op: een overzichtelijk document met in een oogopslag je ondernemingsstrategie voor de komende 5 jaar – wat sturing geeft aan al je activiteiten. Daarvan afgeleid een overzichtelijk jaarplan met 3 concrete doelen, wat vervolgens uitgewerkt is in een gedetailleerd en meetbaar activiteitenplan, in de tijd uitgezet.

Wat kost het jou: EUR 750 en ongeveer 4u van je tijd in de vorm van twee fysieke bijeenkomsten.

MARKETING PLAN 
Wat lever ik: in de vorm van een strategische sessie nemen we samen op hoofdlijnen de onderdelen van het door mij opgezette plan door en zetten we de lijnen uit. Ik vul dit vervolgens tot in detail in en werk het uit.
Wat levert het jou op: een gedetailleerd marketing plan wat richting geeft aan je aanbod, je doelgroep en je concrete marketing activiteiten.

Wat kost het jou: EUR 500 en ongeveer 2u van je tijd.

COMMUNICATIE PLAN 
Wat lever ik: in de vorm van een strategische sessie nemen we samen op hoofdlijnen de onderdelen van het door mij opgezette plan door en zetten we de lijnen uit. Ik vul dit vervolgens tot in detail in en werk het uit. 
Wat levert het jou op: een gedetailleerd communicatie plan wat richting geeft aan je de boodschap die je wil uitstralen (story telling, key message) en de onderliggende communicatie middelen en – activiteiten. 
Wat kost het jou: EUR 500 en ongeveer 2u van je tijd.

SOCIAL MEDIA STRATEGIE
Wat lever ik: in de vorm van een strategische sessie nemen we samen op hoofdlijnen de onderdelen uit de door mij opgezette strategie door en zetten we de grote lijnen uit. Ik vul dit vervolgens tot in detail in en werk het uit. 
Wat levert het jou op: een social media strategie die aansluit op de strategische doelstellingen van je bedrijf of specifieke campagne. Een vertrekpunt dat 1) bijdraagt aan een consistente en professionele uitstraling van jouw onderneming of campagne op social media, 2) zorgt voor effectief gebruik van de verschillende social media kanalen en je tot slot 3) tijd bespaart bij het aanmaken van content en het posten van berichten.

Wat kost het jou: EUR 750 en ongeveer 2u van je tijd.

CONCEPT ONTWIKKELING | IDEE GENERATOR
Wat lever ik: deze dienst heb ik ontwikkeld voor degenen die (vaak) EN nog geen ondernemerservaring hebben EN geen concreet idee hebben om mee te gaan ondernemen. Degenen die weten dat ze willen gaan ondernemen, maar op weg willen worden geholpen met het concretiseren van hun bedrijfsidee. Ik heb een methode uitgewerkt die inzicht geeft op het niveau van vaardigheden en competenties, passend bij wat je als persoon graag wilt doen (noem het passie). Waarbij vervolgens verschillende scenario’s worden uitgewerkt.
Wat levert het jou op: met verschillende scenario’s voor concrete ideeën, kun je deze zelf verder uitwerken en doorontwikkelen naar een concreet concept. Het biedt een stap verder in de richting van het starten van je eigen onderneming. 

Wat kost het jou: EUR 250 en 5u van je tijd, verdeeld in maximaal 3u ‘huiswerk’ en een persoonlijke sessie met mij van maximaal 2u. 

Heb je wellicht interesse in een van deze diensten? Op mijn pagina projecten zie je meer voorbeelden van bovenstaande diensten. Wil je weten hoe mijn opdrachtgevers mijn ondersteuning hebben ervaren, bekijk dan de pagina anderen over KAREN. Tot slot kun je je verdiepen in mijn werkwijze om een concreet beeld te krijgen hoe een traject met mij verloopt. Uiteraard hoop ik natuurlijk dat je zo enthousiast bent geworden, dat je contact met me opneemt!