Hartelijk dank voor de sessie gisterenavond. Ik vond het echt heel fijn om andere ondernemers te zien en te spreken – omdat ik geloof in de meerwaarde van met elkaar te praten en kennis te delen. En als het zo georganiseerd wordt, de sessie op een fijne manier wordt opgebouwd en begeleid, dan is dat echt super fijn! Wat ik echt meegenomen heb gisteren is de bevestiging dat ik op de goede weg ben, dat is prettig. En dat alle ondernemers struggles ondervinden met regelgeving etc… echt heel waardevol! Galit Spach, deelneemster aan inspiratie avond IF YOU CAN DREAM IT YOU CAN DO IT

“Karen is een enthousiaste lieve vrouw die je echt graag wil helpen. Ze organiseert inspiratieavonden voor ondernemers, echt een aanrader! Na zo’n avond vroeg ik haar om eens mee te kijken met wat marketingactiviteiten omdat ik een “sparringspartner” miste. Ze maakte een hele duidelijke offerte en bood daarnaast de hulp aan die ik echt nodig had: een communicatieplan! We hebben twee keer bij elkaar gezeten waarbij ze aandacht had voor onze ideeën en meedacht. Met zorg en enthousiasme heeft ze iets voor ons gemaakt wat ons structuur en houvast geeft. Karen, onwijs bedankt!” Dina Heule, eigenaresse Dina Verkoopt (opdrachtgever)

Wat is het leuk om jou zo bevlogen te horen praten over jouw eigen ervaringen en natuurlijk de ontmoetingen met de anderen. Ik ben er echt van overtuigd dat jouw sessie mij verder (concreter) aan het denken zet en dat ik daardoor ook meer structuur kan gaan aanbrengen in mijn plannen en het, hopelijk, hierdoor op termijn echt kan gaan uitvoeren!” Irene Broekmans, deelneemster aan inspiratie meeting IF YOU CAN DREAM IT YOU CAN DO IT

“Karen is een enthousiaste en energieke dame met verstand van zaken. Zij ondersteunt mij op het gebied van marketing en helpt mij als specialist naar een volgend level te brengen. Wat ik heel fijn vind is dat Karen meedenkt en meewerkt. Een echte topper!” Jolanda Hekkers, eigenaresse Jolanda Hekkers Schoonheidssalon (opdrachtgever)

“Ik heb Karen leren kennen als een vriendelijk, positief en betrokken persoon. Dankzij haar persoonlijke en doeltreffende manier van werken ben ik tot belangrijke inzichten gekomen. Ik kan haar van harte aanbevelen!” Lize Kraan, eigenaresse Lize Kraan Fotografie (opdrachtgever)

“Ik heb Karen ervaren als een gedreven, vakkundige en creatieve meedenker. In het proces om mijn site opnieuw vorm te geven, stelde ze de juiste vragen waardoor keuzes verhelderd werden en ik ze gemakkelijker kon maken. Een professional die ook oog heeft voor de nazorg van het traject.” Anneke de Leeuw, eigenaresse BinnenkantBuitenkant (opdrachtgever)

“Op zoek naar een professional met kennis van zaken, met passie, met doorzettingsvermogen met aandacht en liefde voor het ondernemen… dan zoek je Karen. Ik heb met veel plezier met je samengewerkt!” Diana Simon, eigenaresse Taart. (samenwerkingspartner qua lunch en patisserie voor Theeschenkerij De Tuinkamer)

“Karen is een hele leuke vrouw. ​Ik ​heb bewondering voor haar ​standvastigheid en manier van communiceren. De lijnen zijn kort en helder. Ik wist goed wat ik aan haar had in de samenwerking. Karen weet haar zakelijkheid goed te combineren met persoonlijke belangstelling en interesses.” Yvette Donders, eigenaresse Eten bij Yvan (samenwerkingspartner qua diners en grote partijen in Theeschenkerij De Tuinkamer)

“Karen heb ik leren kennen als een zeer professionele en gedreven vakvrouw en ondernemer. Met haar expertise en ervaring in marketing, communicatie en ondernemerschap, in diverse sectoren en bedrijven, is zij optimaal in staat (startende) ondernemers te adviseren en inspireren. Ik kan Karen dan ook van harte aanbevelen!” Jan Posdijk, eigenaar Posdijk Marketing Synthese (studiegenoot Postdoc Strategische Marketing van Diensten)

“Karen ken ik al 25 jaar; we zaten samen in klas A2A, studeerden samen in Nijmegen en wonen nu beiden in Utrecht. Ik heb grote bewondering voor de manier waarop ze zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld zowel privé als zakelijk. Te gek om te zien hoe ze haar eigen pad durft te volgen! Ze combineert het ondernemerschap met het moeder zijn van haar 3 kinderen: een flinke uitdaging..! Woorden die passen bij Karen: attent, oprecht, creatief, zelfspot, aan- en doorpakken, lef, familie, kwaliteit, authentiek, nuchter, sterk en humorvol. Ben je zoekende op het gebied van marketing & communicatie, laat je gerust adviseren door Karen; ze helpt je op weg in de juiste richting!” Annemarije Kramer, vriendin

“In mijn jaren als leidinggevende van Karen bij twee werkgevers en in verschillende marketing & communicatie rollen, heb ik Karen ervaren als zeer klantgericht met veel vakinhoudelijke expertise – specifiek op marketing strategie en doorvertaling naar communicatiestrategie en – plannen. Karen in een notendop: ruime relevante werkervaring, goede communicator, harde werker, hoge lat qua output en kwaliteit, veel energie en een goede luisteraar.” Philip Altena, President Teijin Aramid Asia (oud leidinggevende)