IN DE KRANT

En zo sta je dan ineens met je andere ‘baan’ in de krant. Op de voorpagina nog wel! Doe je je best om je als zelfstandig professional met KAREN VOOR ONDERNEMERS te profileren, kom je als ‘echte luizenmoeder’ zomaar op de voorpagina van De Volkskrant te staan. Een erg leuke ervaring om samen met mijn dochter Olijfje (6) mee te maken.

Het moest zo realistisch mogelijk, niet geposeerd en zonder al teveel poespas. Doen we. Ik weet wel dat mocht ik zakelijk ooit nog in een landelijke krant verschijnen, ik een styliste en een media trainer inschakel. Gelukkig heb ik beiden in mijn netwerk.

Lees het volledige artikel over de ‘echte luizenmoeders van Nederland’.

Karen van den Besselaar echte luizenmoederKaren van den Besselaar als echte luizenmoeder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *