GROEI

Het is lente, alles groeit! Ik word er vrolijk van om mijn heg letterlijk met de dag groener te zien worden, de plantjes elke keer als ik kijk weer hoger zie komen, knoppen die uitkomen… Genieten! 

Ook genieten als je bedrijf groeit. Maar dat gaat niet altijd over ‘rozen’ (om maar bij de planten en bloemen metafoor te blijven). Daarom ga ik de komende tijd – speciaal voor jou –  aandacht besteden aan het thema ‘groei’. Hoe zorg je voor groei? Je groeit harder dan je bij kunt benen, wat dan? Groei als bedrijf, maar hoe zit het met je persoonlijke groei, groei van je personeel… Genoeg onderwerpen om te delen. En dat groeit vast nog meer als ik eenmaal van start ben gegaan met een nieuw thema!

Heb jij nog een idee voor thema groei? Of wil je iets delen over jouw groei? Deel het hieronder of neem rechtstreeks contact met me op.

Misschien heb je het gemist, maar op Instagram, Facebook en LinkedIn heb ik onlangs een mooi bericht geplaatst over persoonlijke groei. Hoe dat al heel jong aan de orde is…

Thema groei

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *