ER IS ER EEN JARIG HOERA HOERA

Ik zal geen video uploaden waarop mijn gezang te horen is… Maar de verjaardag van KAREN VOOR ONDERNEMERS is een feit! Vorig jaar op 1 april vond ik dat ik ver genoeg was met mijn idee, mijn huisstijl, mijn online profiel (social media, website) om echt van start te gaan! De eerste opdracht was al in de pocket, dus het was een vliegende start.

In mei meteen een paar weekjes op vakantie en naïef als ik was, dacht ik daarna de draad meteen weer op te pakken. Dat viel even tegen, want als je er niet hard aan trekt, jezelf overal laat zien, lijntjes uitzet, etc.,…. dan gebeurt er ook niks. Meteen een wijze les. Dus meteen in juni verder geïnvesteerd in het uitzetten van contacten, nieuwe opdrachten binnen gesleept, zelf inspiratie avonden georganiseerd en in oktober lid geworden van een ondernemersnetwerk. Na een jaar resulteert dit in een steady business. Terugkijkend op vele interessante opdrachten, mooie (zakelijke) contacten, inspirerende evenementen (zelf georganiseerd maar ook als deelnemer bijgewoond), workshops & presentaties – kortom mooie ervaringen… is het op een dag als deze ook tijd om vooruit te kijken. 

Ik ga eraan werken om de stroom van opdrachten minder te laten fluctueren. Liever een constante drukte dan werken naar de spreuk ‘hollen of stilstaan’. Ook voor het tweede jaar heb ik nog als doel om kennis te maken met een veelzijdigheid aan opdrachtgevers en type opdrachten. Na dit jaar wil ik mijn positionering aanscherpen en meer focus aanbrengen in het aanbod van mijn diensten. En verder? Mezelf steeds weer uitdagen (bijvoorbeeld – ondanks de eerste zin van dit bericht – meer video’s opnemen), nieuwe diensten ontwikkelen, acquisitie blijven plegen en vooral voldoening halen uit mijn bijdrage voor mijn opdrachtgevers.

Ben jij de volgende?

KAREN VOOR ONDERNEMERS JARIG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *