Dinsdagavond 19 maart organiseerde ik voor de derde keer de inspiratie avond IF YOU CAN DREAM IT YOU CAN DO IT. Deze keer schoven 7 enthousiaste startende en ervaren ondernemers aan tafel. Op een erg leuke plek; Theeschenkerij De Oogst in Stadstuin Zuilen. Mijn voormalig werkneemster van toen ik mijn eigen theeschenkerij had, is net gestart op deze plek in de natuur. En toch ook in de stad…

De avond kenmerkte zich door het enthousiasme van de deelnemers. Nog voordat het voorstel rondje goed en wel afgerond was, waren ze al volop met elkaar in gesprek. Aan mij de uitdaging om de tijd en het programma te bewaken! Maar ik had ook net zo goed achterover kunnen leunen en het gesprek zijn loop kunnen laten nemen. 

Voor de een was mijn verhaal herkenning of bevestiging. Voor de ander waren mijn tips juist een leidraad om veel sterker aan vast te gaan houden dan dat ze nu doen. Ook bij de oefening in tweetallen kwam voor iedereen iets naar voren om concreet mee aan de slag te kunnen gaan. In het afsluitende rondje waarbij ik altijd vraag wat iedereen ontdekt heeft en waar ze morgen aan gaan werken, kwamen de meesten tot de conclusie dat het vooral zo prettig is om eens uit de ‘daily business’ te stappen, weer even met je bedrijf bezig te zijn en te horen dat je niet de enige bent die met sommige dingen worstelt. Deze reacties zijn voor mij zeer waardevol, daar doe ik het voor. Het bevestigt me ook dat de keuze voor een klein gezelschap goed is. Alleen dan kunnen ondernemers zich kwetsbaar opstellen. 

Kon je niet of heb je het helemaal gemist en wil je er de volgende keer graag bij zijn? Houd mijn website en social media in de gaten, in juni organiseer ik er weer een. Of stuur me alvast een mail om je aan te melden voor een volgende keer. Graag tot dan!

Je kunt nog meer foto’s bekijken van deze inspirerende avond…

Inspiratie avond IF YO CAN DREAM IT YOU CAN DO IT

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *