MOET IK MIJN TARIEVEN OP MIJN WEBSITE COMMUNICEREN? 

Dit is natuurlijk de eeuwige afweging waar meerdere ondernemers mee worstelen. Toch zie ik weinig nadelen om dit te doen. Al kom ik er zelf ook nu pas mee, bijna een jaar na de start van KAREN VOOR ONDERNEMERS. Want als jij je oriënteert op een product of dienst, dan wil je toch ook weten waar je in financieel opzicht aan toe bent? Jouw klanten, cliënten, opdrachtgevers of hoe je ze ook noemt in jouw business, zijn ook gewoon mensen die net als jij ook op dat gebied willen weten waar ze aan toe zijn. Hoe graag ze dienst ook afnemen of het product nodig hebben, het raakt hun hoe dan ook in de portemonnee. 

Daarnaast onderneem ik zelf graag op een eerlijke en transparante manier, dus past het mij heel goed om ook op dit gebied openheid van zaken te geven. De uitdaging voor mij was om te kijken voor welke diensten ik een dusdanig format heb ontwikkeld dat ik daar een standaard prijs op los kan laten. Je kunt hier inspiratie opdoen en kijken hoe ik dit heb aangevlogen. Mis je nog iets, zou je het anders aanpakken, heb je zelf tips nodig? Laat het me weten! Je kunt hieronder een reactie kwijt of me gewoon een mail sturen.

Diensten en tarieven KVO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *