Workshop Entre Femmes

WAT LEUK DAT IK GEVRAAGD BEN OM EEN WORKSHOP TE GEVEN BIJ MIJN ONDERNEMERSNETWERK

Een eer vond ik… nog geen half jaar lid van het vrouwelijk ondernemersnetwerk Entre Femmes¬†en ik word gevraagd om tijdens de bijeenkomst van 20 februari een workshop te geven, samen met Bonnie Posner van Posner Training en Advies.

Helemaal leuk dat het onderwerp van de workshop ook volledig past binnen het thema DOELEN STELLEN wat ik op dit moment in mijn communicatie centraal heb staan. Want wat mij betreft is ‘zinspelen’ (op minder duidelijke wijze naar iets refereren) niet voldoende. Keuzes maken, positioneren, doelen stellen, een plan maken… je hebt het allemaal nodig om voor jezelf structuur en focus te krijgen (zodat je je met de goede dingen bezig houdt). Maar belangrijker nog is dat je dit vervolgens op consequente wijze naar buiten uitstraalt. Wat heb je te bieden, voor wie en vooral waarin ben je anders dan anderen? Zo maak je connectie met je doelgroep en zorg je dat jij DE partij bent voor deze doelgroep. En haal je makkelijker business binnen, want daar gaat het natuurlijk om!

Dat en veel meer ga ik bespreken in de workshop. Maar meer nog dan bespreken, vooral mee aan de slag! Naast de leden van het netwerk, ben je ook als introducé van harte welkom. Ben je nieuwsgierig en wil je erbij zijn? Je kunt je rechtstreeks via de website van Entre Femmes aanmelden of mij een mail sturen. Graag tot de 20e!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *