Een goed begin van 2019! In januari heb ik een leuk project gedaan met het makelaarsduo Dina Verkoopt en Thomas de aankoopmakelaar. Partners in de liefde, maar ook zakelijk werken ze samen. Zij als verkoopmakelaar en hij als aankoopmakelaar – een mooie match. 

In december vorig jaar kwam Dina met de vraag of ik hen wilde helpen met wat scripts en de organisatie van een evenement. Maar n.a.v. het voorstel dat ik voor ze maakte (waarbij ik natuurlijk nog wat extra diensten aanbood waarvan ik dacht dat ze die ook konden gebruiken!), bleek dat ze een groot deel daarvan prima zelf konden oppakken. En dat ze eerder behoefte hadden aan iemand die ze hielp met de kernboodschap bepalen, de toegevoegde waarde inzichtelijk maken en van daaruit heel concreet keuzes maken en structuur brengen in alle ideeën rond marketing- en communicatieactiviteiten. Ik vind het elke keer weer een mooi inzicht dat er een vraag achter de vraag schuilgaat en de opdracht na een goed gesprek bijna altijd verandert.

Toen eenmaal duidelijk was wat ik voor ze ging doen, zijn we twee keer bij elkaar gekomen. Wat een ideeën, wat een energie! En vooral wat een fijne mensen met een goed verhaal en een dienst die aan alle kanten klopt… Heerlijk om voor te werken. Kijk bij mijn projecten om te zien wat ik precies voor ze betekend heb. En natuurlijk kun je contact met me opnemen als jouw bedrijf ook een heldere positionering en een goed communicatieplan kan gebruiken!

Communicatieplan voor makelaarsduo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *