HEB JIJ JE DOELEN VOOR 2019 AL GESTELD?

Ai, misschien een pijnlijke vraag. Ook voor mijzelf. In alle eerlijkheid heb ik ze wel, maar staat het concreet uitwerken hiervan nog op de planning. En gaan ook bij mij altijd andere zaken voor…

Toch zou het niet zo moeten gaan. Of het nu om persoonlijke of zakelijke doelen gaat, je moet er als ondernemer goed over nadenken. Bij voorkeur VOORDAT het nieuwe jaar begint, maar vaak ben je dan druk met afronden en heb je nog minder tijd dan anders. Daarom ga ik in dit eerste kwartaal op de website en social media aandacht besteden aan ‘doelen stellen’ – om je een extra zetje te geven. En omdat het communiceren rond thema’s (in 2018 ging het over succes) een van mijn zakelijke doelen is…

Waarom is het opstellen van doelen dan zo belangrijk? Concreet opgestelde doelen geven je richting, laten je groeien. Dat geldt ook voor je bedrijf. Doelen brengen focus en geven sturing aan al je activiteiten. Zo wordt het voor je (potentiële) afnemers duidelijk wat je voor ze kunt betekenen, hoe je te werk gaat en voor wie je alles op alles zet!

Doelen stellen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *