Op dinsdagavond 30 oktober organiseerde ik voor de tweede keer de inspiratie meeting IF YOU CAN DREAM IT YOU CAN DO IT. Deze keer hadden 7 deelnemers zich aangemeld, een mooie mix van mensen met een droom om te gaan ondernemen, net gestarte ondernemers en meer ervaren ondernemers. De vorige keer was ‘bij de ondernemer thuis’ bij mij thuis. Deze keer op de ‘geurige en heerlijke’ locatie TAART in Utrecht.┬á

De set-up was door de samenstelling van de groep breder dan alleen de focus op het starten van een onderneming. Na de verfrissende start (elke doe ik iets anders om iedereen goed in hun energie te laten komen!) en kennismaking heb ik mijn ‘ondernemers journey’ gedeeld. Drijfveren om te gaan ondernemen kwamen daarbij aan bod, maar ook de tips, tops en mindere kanten van het ondernemerschap werden vanuit ervaring besproken. Mooi om te zien dat iedereen zich in korte tijd kwetsbaar op kan stellen! Ook heb ik een mini-lezing over de essentie van marketing gegeven, met een toespitsing op marketing van diensten. Tot slot is de groep concreet aan de slag gegaan met het sparren over de belemmeringen om te komen tot een onderneming, verder te komen met hun concept, klanten te bereiken, etc. Dat is heel waardevol voor iedereen gebleken. En ze hebben natuurlijk wat huiswerk gekregen in de vorm van het leggen van het fundament onder hun onderneming – de richting die ze voor de komende jaren op willen.

Als dan aan het einde van de avond tijdens de afsluiting iedereen zegt dat ze naast ge├»nspireerd te zijn, ook echt nieuwe inzichten hebben verworven, concrete tips om mee aan de slag te gaan of vernieuwd vertrouwen in hun bedrijf hebben gekregen – dan is mijn missie geslaagd!

Bekijk ook de foto’s van deze bijzondere avond of lees een recensie. Heb je het gemist en wil je er de volgende keer graag bij zijn? Mail of bel (06 43 98 66 74) me dan voor meer informatie. Ik verwacht in januari/februari weer een nieuwe meeting te organiseren. En hoop je dan te ontmoeten en jouw verhaal te horen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *